Ons team

Lammie 

Ik ben 59 jaar oud, sinds mijn 18e ben ik al werkzaam in de gezondheidszorg, waarvan bijna 30 jaar bij een grote organisatie die ondersteuning biedt aan mensen met een verstandelijke beperking en/of psychiatrische problematiek. In die jaren heb ik meerdere cursussen gevolgd (o.a. over autisme) en ook mijn opleiding afgerond van Sociaal Pedagogische Werker.

Overtuigd dat de zorg kleinschaliger, persoonlijker zou moeten zijn, ben ik in 2013 voor mijzelf begonnen als zelfstandige, de Tandem was ontstaan. In 1e instantie als ambulant begeleider, dagbesteding gaf ik soms, kleinschalig, in verband met beperkte ruimte.

In september 2016 ben ik, samen met mijn gezin, verhuist naar een grote boerderij, waar voldoende ruimte is om meer en andere dagbesteding aan te kunnen bieden.

Als begeleider blijf ik altijd jouw 1e aanspreekpunt.

 


Wim 

Ik ben de oudste zoon van Lammie, 27 jaar oud, in 2016 heb ik mijn opleiding afgerond in het loonwerk. Ik werk als zelfstandige bij boeren en verhuur diverse machines Daarnaast werk ik 2 dagen in de week met de deelnemers op de deel. Onderhoud van de machines, laswerk, maken van producten, klein onderhoud van de boerderij, houtbewerking, werken met crossauto's, de activiteiten zijn heel divers. Belangrijkste hierbij vind ik dat deelnemers zich prettig voelen bij wat ze doen en dat iemand ook nog wat kan leren. 

 

Bas 

Ik ben Bas, de jongste zoon van Lammie, 21 jaar oud. Hoewel ik niet werkzaam ben op de boerderij, zal je mij regelmatig tegenkomen, ik ben altijd bereid om je ergens bij te helpen.

 

Bert   

Vanaf zaterdag 14 maart 2020 woon ik ook op de boerderij, bij Lammie, Wim en Bas. Hoewel ik nog erg klein ben, vind ik het wel heel gezellig als de deelnemers mij uitlaten. 

 

Ernie 

Ik ben de huiskat van Lammie, Wim en Bas, voor mij is ook een hele belangrijke taak weggelegd, naast de verzorging die ik nodig heb, zal ik vooral belangrijk zijn, omdat ik gewoon aanwezig ben, o.a. voor het knuffelen.

 

 

Desiree  

Begeleidster (creatief, keuken, tuin en dieren)  

Hallo, ik ben Desiree, 54 jaar. Ik ben in 2018 vanuit Lelystad naar Drenthe verhuisd en vanaf januari 2019 ben ik werkzaam bij de Tandem. In 2022 heb ik mijn opleiding als begeleider specifieke doelgroepen afgerond.

Het werk op de Tandem geeft mij veel energie en ik geniet er elke dag van. Wat is er mooier dan met plezier naar je werk te gaan en de deelnemers een leuke dag te bezorgen en te zien hoe ze groeien in hun eigen kunnen. Doordat de Tandem kleinschalig is kunnen alle deelnemers groeien in hun eigen interesses, van creatief tot de grote klussen. Ik ben vooral te vinden met de deelnemers in de creatieve activiteiten en daarnaast ook in de tuin en de dieren.

 

 

Vrienden van de Tandem

 

Anja

(verdere informatie volgt nog)

 

Diana

(verdere informatie volgt nog)