Ons team

Lammie 

Ik ben 57 jaar oud, sinds mijn 18e ben ik al werkzaam in de gezondheidszorg, waarvan bijna 30 jaar bij een grote organisatie die ondersteuning biedt aan mensen met een verstandelijke beperking en/of psychiatrische problematiek. In die jaren heb ik meerdere cursussen gevolgd (o.a. over autisme) en ook mijn opleiding afgerond van Sociaal Pedagogische Werker.

Overtuigd dat de zorg kleinschaliger, persoonlijker zou moeten zijn, ben ik in 2013 voor mijzelf begonnen als zelfstandige, de Tandem was ontstaan. In 1e instantie als ambulant begeleider, dagbesteding gaf ik soms, kleinschalig, in verband met beperkte ruimte.

In september 2016 ben ik, samen met mijn gezin, verhuist naar een grote boerderij, waar voldoende ruimte is om meer en andere dagbesteding aan te kunnen bieden.

Als begeleider blijf ik altijd jouw 1e aanspreekpunt.


Ger 

Ik ben de partner van Lammie, 58 jaar oud, op dit moment ben ik 3 dagen werkzaam in de Telecom. Op de dinsdag en donderdag bied ik ondersteuning in de dagbesteding. Door mijn technische achtergrond en mijn hobby’s ben ik daar helemaal op mijn plek, of dit nu in de garage is, of in de houtbewerking, bezig zijn, handen vuil maken, iets maken, dat is helemaal mijn ding!


Wim 

Ik ben de oudste zoon van Lammie, 24 jaar oud, in 2016 heb ik mijn opleiding afgerond in het loonwerk. Ik werk als zelfstandige, vooral bij melkveehouderijen, en heb hierin dus ruime ervaring. Als mijn werk het toelaat zal ik ondersteuning bieden bij de dierenverzorging en het tuinonderhoud.

 

Bas 

Ik ben Bas, de jongste zoon van Lammie, 19 jaar oud. Hoewel ik niet werkzaam ben op de boerderij, zal je mij regelmatig tegenkomen, ik ben altijd bereid om je ergens bij te helpen.

 

Bert  

Vanaf zaterdag 14 maart 2020 woon ik ook op de boerderij, bij Ger, Lammie, Wim en Bas. Hoewel ik nog erg klein ben, vind ik het wel heel gezellig als de deelnemers mij uitlaten. 

 

Ernie 

Ik ben de huiskat van Lammie, Ger, Wim en Bas, voor mij is ook een hele belangrijke taak weggelegd, naast de verzorging die ik nodig heb, zal ik vooral belangrijk zijn, omdat ik gewoon aanwezig ben, o.a. voor het knuffelen.

 

Johan 

Hallo, ik ben Johan, 31 jaar oud en woon in Hoogeveen.

Nadat ik mijn opleiding, M.B.O. MZ heb afgerond op de zorgboerderij, ben ik sinds 1 juli, 2019 als begeleider werkzaam op de zorgboerderij.

Mijn taken zijn heel divers. Samen met de deelnemers boodschappen doen, huishoudelijke activiteiten, zoals tafel dekken en afruimen, dieren verzorgen en tuinonderhoud. Daarnaast zorg ik ook voor veel ontspanning door samen te gaan wandelen, fietsen, puzzelen en gezellig mee dansen op de muziek.

 

Desiree  

 Begeleidster vanaf 1 januari 2019

 

 

Vrienden van de Tandem

 

Linda 

 

 

Anja

(verdere informatie volgt nog)

 

Diana

(verdere informatie volgt nog)