Ons team

Lammie 

Ik ben 55 jaar oud, sinds mijn 18e ben ik al werkzaam in de gezondheidszorg, waarvan bijna 30 jaar bij een grote organisatie die ondersteuning biedt aan mensen met een verstandelijke beperking en/of psychiatrische problematiek. In die jaren heb ik meerdere cursussen gevolgd (o.a. over autisme) en ook mijn opleiding afgerond van Sociaal Pedagogische Werker.

Overtuigd dat de zorg kleinschaliger, persoonlijker zou moeten zijn, ben ik in 2013 voor mijzelf begonnen als zelfstandige, de Tandem was ontstaan. In 1e instantie als ambulant begeleider, dagbesteding gaf ik soms, kleinschalig, in verband met beperkte ruimte.

In september 2016 ga ik, samen met mijn gezin, verhuizen naar een grote boerderij, waar voldoende ruimte is om meer en andere dagbesteding aan te kunnen bieden.

Als begeleider blijf ik altijd jouw 1e aanspreekpunt.


Ger 

Ik ben de partner van Lammie, 56 jaar oud, op dit moment ben ik werkzaam in de Telecom. In mijn vrije tijd zal ik ook ondersteuning bieden in de dagbesteding. Door mijn technische achtergrond en mijn hobby’s ben ik daar helemaal op mijn plek, of dit nu in de garage is, of in de houtbewerking, bezig zijn, handen vuil maken, iets maken, dat is helemaal mijn ding!


Wim 

Ik ben de oudste zoon van Lammie, 23 jaar oud, in 2016 heb ik mijn opleiding afgerond in het loonwerk. Ik werk als zelfstandige, vooral bij melkveehouderijen, en heb hierin dus ruime ervaring. Als begeleider zal ik ondersteuning bieden bij de dierenverzorging en het tuinonderhoud.


Lisa 

Ik ben de dochter van Lammie, 25 jaar oud, werkzaam als beroepschauffeur, ik heb echter ook een opleiding gevolgd voor Sociaal Agogische Werker. Indien mijn werk het toelaat, zal ik, sporadisch, werkzaam zijn op de boerderij, creatief, dieren, of tuin, ik vindt alles erg leuk om samen te doen.


Bas 

Ik ben Bas, de jongste zoon van Lammie, 17 jaar oud. Hoewel ik (nu nog) te jong ben om professioneel werkzaam te zijn op de boerderij, zal je mij regelmatig tegenkomen, ik ben altijd bereid om je ergens bij te helpen.

 

Ernie 

Ik ben de huiskat van Lammie, Ger, Wim en Bas, voor mij is ook een hele belangrijke taak weggelegd, naast de verzorging die ik nodig heb, zal ik vooral belangrijk zijn, omdat ik gewoon aanwezig ben, o.a. voor het knuffelen.

 

Ina 

Ik ben Ina, 46 jaar en woon in Musselkanaal. Ik ben een aantal keren bij de Tandem geweest, toen ze aan het opbouwen waren en nu mag ik deel uitmaken van het team.

Mijn werk is het creatieve gedeelte, leuke dingen knutselen met de deelnemers, die vervolgens weer in onze webshop, of op markten, verkocht worden. De blijde gezichten als we iets maken en als de deelnemers het naar hun zin hebben, maakt mijn werk erg leuk en dankbaar.

 

Johan 

Hallo, ik ben Johan, 30 jaar oud en woon in Mussel.

Vorig jaar heb ik de stap ondernomen om de zorg in te gaan. Dit is een hele goede keuze geweest. Ik heb het afgelopen jaar stage gelopen op de zorgboerderij en ook komend jaar mag ik hier stage lopen. Ik ben hier heel blij mee en zit dan ook goed op mijn plek.

Mijn taken zijn heel divers. Samen met de deelnemers boodschappen doen, huishoudelijke activiteiten, zoals tafel dekken en afruimen, dieren verzorgen en tuinonderhoud. Daarnaast zorg ik ook voor veel ontspanning door samen te gaan wandelen, fietsen, puzzelen en gezellig mee dansen op de muziek.

 

Rolan 

 

Vrienden van de Tandem

 

Linda 

 

 

Jan

"Dromen worden werkelijkheid als ze hun werkpak aantrekken".

Aan deze uitspraak denk ik als ik Lammie en Ger bezig zie met de realisatie van zorgboerderij de Tandem. Via Facebook kwam ik met hen in contact en dat heeft geleid tot het meedenken en meewerken aan dit project. Het bieden van een ruim scala aan bezigheden in een veilige omgeving. Dat is wat iedereen die meewerkt aan dit project voor ogen staat.

Met de doelgroep(en) heb ik in verschillende functies ervaring opgedaan.

 

Anja

(verdere informatie volgt nog)

 

Diana

(verdere informatie volgt nog)