Creatieve dagbesteding

De creatieve dagbesteding wordt o.a. gegeven in een prachtig tuinhuisje, die naast de boerderij staat. Het tuinhuisje heeft een terras, waardoor we met mooi weer, onze werkzaamheden ook buiten kunnen doen.

Ook is er in de boerderij een ruimte waar je kunt knutselen.

Alleen of gezamenlijk aan producten werken is een mogelijkheid. 

Per seizoen gaan we kijken, wat gaan we maken, hoe gaan we dat doen, wat is daarvoor nodig. Het werken is daardoor een gezamenlijk proces van jou en de begeleiding, alles gaat in overleg.

2x in het jaar worden onze zelfgemaakte producten verkocht op een markt, een kerstmarkt en onze eigen voorjaarsmarkt.

Het afgelopen jaar waren deze beide markten een groot succes voor onze producten, we hebben heel veel verkocht!!!

Van de opbrengst van deze markten, worden weer spullen aangeschaft voor de zorgboerderij, zo hebben we dit jaar een damesfiets gekocht, zodat er ook samen gefietst kan worden.

 

Onze producten worden ook bij andere middenstanders in het dorp verkocht, Bianca's Homestyle verkoopt onze sleutelhangers en mini camping Klein Brabant, heeft o.a. onze Boter, Kaas en Eieren borden te koop.

En er zijn nog meer plannen om onze producten te verkopen.

 

Zo zie je maar, dagbesteding op onze zorgboerderij is absoluut niet alleen maar structurering van de week, het gezellig samen zijn met anderen, rekening houden met je beperking, maar vooral heel leuk bezig zijn, gebruik maken van je mogelijkheden, met producten bezig zijn, die anderen willen kopen!!!