Garage activiteiten

Een autobrug, 3 werkbanken, een hele grote werkplaats, verschillende (cross)auto's, zijn de ingredienten die wij aanbieden in onze garage activiteiten.

Voor wie en wat is de bedoeling van deze activiteiten?

Vooral voor degene die graag met voertuigen bezig is, sleutelen, opknappen, repareren. Denk hierbij vooral aan crossauto’s, crossmotors, crossbrommers, maar ook gewoon fietsen repareren, dit kan dus heel divers zijn. Gezamenlijk een crossauto maken, motor afstellen, leren lassen, of de crossauto in kleuren verven, er is altijd wel wat te doen. Ook als je weinig weet van de voertuigen, maar het wel heel leuk lijkt om hierin te werken, dat kan!!!, er is altijd wel iets wat je kunt doen, of leren. Dit hoef je natuurlijk niet alleen te doen, ook hierbij is weer iemand aanwezig die je hierin kan ondersteunen.

Waarom deze activiteiten?

De Tandem sponsort een “cross team”, De Daltons, dit team bestaat uit “Tandem mensen”. Ger, Wim, Bas, Lisa en ook Lammie zijn 3x in het jaar aanwezig bij cross weekenden, daarvoor zijn dus ook de voertuigen nodig. Indien je werkzaam bent in de garage, is er ook de mogelijkheid om te kijken bij die weekenden, waardoor je ook kunt zien waarvoor je zo hard gewerkt hebt.

Om een idee te krijgen van de activiteiten, kun je op de foto’s zien welke voertuigen wij al hebben. Ik kan je verzekeren, na elke cross moet er fiks worden gesleuteld, er ontstaat vaak wel wat schade (ahum, op zijn zachtst gezegd, kijk maar naar de foto’s)

 

Op dit moment, januari 2020, hebben we nog ruimte voor 2 (jonge) deelnemers.